Dollár
426,80 Ft
Euró
421,99 Ft
Font
481,42 Ft
Bitcoin
20,132 $

Kábítószert mutattak ki az amerikai házelnök Nancy Pelosi férjének vérében

Fotó: A tajvani külügyminisztérium által közreadott képen Joseph Vu tajvani külügyminiszter (b) üdvözli Nancy Pelosit, az amerikai képviselőház elnökét (k) a tajpeji Szungsan repülőtéren 2022. augusztus 2-án. A Peking azonnali bírálatát kiváltó látogatással Pelosi 25 év óta az első amerikai házelnök, aki hivatalos látogatás keretében Tajvanra utazott. MTI/EPA/Tajvani külügyminisztérium
not image

Takács Petra

2022. augusztus 4. - 15:17

Az Origo arról írt, hogy kábítószert találtak az amerikai házelnök férjének vérében.

Kábítószert találtak Nancy Pelosi amerikai házelnök férjének vérében – írta az Origo csütörtökön. A portál a V4NA nemzetközi hírügynökségre hivatkozva közölte: bírósági dokumentumokból kiderült, hogy Paul Pelosi szervezetében kábítószereket találtak a rendőrök, miután letartóztatták, mert autójával balesetet okozott Kaliforniában.

Soron kívül Felmérés: a gyerekvállalás egyre hátrébb tolódik a prioritási listán Finnországban

Nancy Pelosi “multimilliomos férjéről kiderült, hogy nemcsak alkoholt ivott, amikor autóba ült és balesetet okozott, hanem kábítószert fogyasztott” – derül ki a bíróság dokumentumaiból a portál közlése szerint.

Megemlítik azt is, hogy a jelentések szerint letartóztatása során a férfi megpróbált átadni a helyszínelő rendőröknek egy rendőrségi udvariassági kártyát, amit “rendszerint azért kapnak egyes jó kapcsolatokkal rendelkező személyek, hogy megússzák a kisebb szabálysértéseket”.

A dokumentumok szerint Pelosi “állítólag az alkoholos befolyásoltság jeleit mutatta” a helyszíni tesztek során, és a rendőrök az alkoholmérgezés objektív jeleit és tüneteit észlelték rajta. A férfi a baleset utáni reggelen letette az 5 ezer dolláros óvadékot, és kiszabadult a fogdából – olvasható a portálon. Nancy Pelosi egyik szóvivője leszögezte, a házelnök az ország másik felében tartózkodott a baleset idején – írta a V4NA-ra hivatkozva az Origo.

(MTI)