Nagyon mehet a matek a Barcánál, és nemcsak Messi miatt

Fotó: Twitter/FC Barcelona
Sport
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

A legfrissebb hírek szerint a világhírű csatár nem tervez távozni, továbbra is azzal számol, hogy Barcelonában marad.

Antoine Griezmann az elmúlt másfél évben annyi kritikát kapott, mint még soha a pályafutása során összesen. Még 2019-ben költözött a katalánokhoz, ráadásul 120 millió euróért cserébe, de ebből az összegből egyelőre nem sok térülhetett meg.

Soron kívül Két nagy erejű robbanás történt Svédország két városában

A francia nem tudja hozni azt a formát, mint az Atleticóban, és igen hamar arról kezdtek el pletykálni, hogy távozás előtt áll. Számtalan ilyen hír jelent meg, amit mindvégig tagadott a sztár, akinek komoly gondjai akadtak a gólszerzéssel.

A spanyol AS arról ír, hogy a Catalunya Radio úgy tudja, Griezmann a pletykák ellenére nem hajlandó távozni, és a Barcelonában akarja folytatni, ahol egészen 2024-ig érvényes a szerződése. Lionel Messi mögött a második legjobban fizetett játékos, és a csapat anyagi helyzete továbbra sem a legjobb, belőle viszont még komoly pénzt szakíthatnának, felhasználván az új igazolásokra.

Az olasz sajtóban már arról is pletykáltak, hogy a Paulo Dybala és a Barca csatára helyet cserélhet egymással. Mindeközben az új elnökség Haalandra pályázik, akiért hatalmas összegeket kellene kicsengetniük, és a Dortmund csatára állítólag inkább a Real Madriddal folytatná a karrierjét.

Aguero már inkább elérhető, mivel lejár a szerződése a Manchester Citynél, így ingyen érkezhetne. Ha Messi mégis marad, és új csatárok érkeznek, valamint Fati is felépül, akkor Griezmann megint nagyon nehéz helyzetbe kerülne.

Újabb nagy változás állhat be Cristiano Ronaldo karrierjében

Ha a francia valóban nem akar távozni, akkor nehéz lesz eladni őt nyáron, de sok függ a potenciális érkezőktől, valamint attól, hogy Griezmann mennyire tudja állandósítani a formáját, mert egyes mérkőzéséken úgy játszik, mint régen.