Clouds
21 Budapest
Dollár
357,31 Ft
Euró
384,48 Ft
Font
437,06 Ft
Bitcoin
27,693 $

Nagyobb nyomás van az Arsenalon, mint bármikor máskor

MTI/EPA/ANTONIO COTRIM
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő

Egyre közelebb a bajnoki hajrá, továbbra is öt pont előnye van az Ágyúsoknak.

Az elmúlt hónapokban azonban több vereségbe is beleszaladt Mikel Arteta együttese, és nemrég olyan pillanata is volta a bajnokságnak, amikor a meccselőnyben lévő Manchester City megelőzte az Arsenalt.

Soron kívül Saját otthonukban fojtottak meg egy anyát és két kisfiát

Habár a legutóbbi négy mérkőzést csont nélkül behúzták az Ágyúsok, Pep Guardiola csapata tapad, már amennyire ez öt pont távolságból lehetséges. Granit Xhaka, az Arsenal játékosa  ugyanakkor elmondta, hogy a nyomás nagyobb rajtuk, mint valaha.

A svájci válogatott középpályás azonban biztos benne, hogy megvan bennük az erő, hogy sikerrel birkózzanak meg a nyomással, még úgy is, hogy több sorozatban, így az Európa Ligában is helyt kell állniuk.

„Megnyertük az elmúlt meccseinket, de minden ellenfelet tisztelnünk kell. A Premier League-ben mindegy, hogy az első vagy az utolsó ellen játszol, de ha jó eredményeket mutatunk fel, május végén senki nem fog a nehézségekről kérdezgetni” – mondta Xhaka az ESPN-nek.

Az Ágyúsok csütörtökön egy Európa-liga döntetlennel hangoltak a Sporting otthonában a hétvégi, Fulham elleni bajnokira. A két csapat legutóbb a 16. fordulóban találkozott, akkor osztozkodnia kellett a pontokon Mikel Arteta együttesének.