Clouds
21 Budapest
Dollár
361,21 Ft
Euró
388,96 Ft
Font
441,35 Ft
Bitcoin
28,139 $

Nem győzik dicsérni Nagy Réka szépségét a követői

Fotó: Instagram/Nagy Réka
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Nagy Réka mintha csak évről évre egyre szebbé és vonzóbbá válna, a követői pedig pontosan látják ezt.

Nagy Réka egy nagyon izgalmas időszakon van túl, hiszen több nagy produkcióban is szerepelt a TV2-nél. Az Exatlon Hungary-ben riporterként tűnt fel Gelencsér Timi helyén, amit nagyon élvezett, majd jött egy új kihívás.

Soron kívül Népszerű joghurtot hívott vissza a Nébih, ez az oka

A Sztárban Sztár leszek! riportereként szintén bizonyított, és arról se feledkezzünk meg, hogy a Dancing with the Stars mezőnyét erősítette. Ez már önmagában rengeteg különleges élményt jelent számára, ami mindig el fogja kísérni az élete során.

Ezek pontosan azok az élmények, amiket senki nem vehet az embertől, és igazán különleges. Réka követőtábora szép lassan 68 ezerre duzzad az Instagram oldalán, ahol nem egy igazán vonzó fotót láthatunk róla.

Mindig lenyűgözi a követőit a természetes szépségével, illetve a belőle áradó pozitív, fiatalos energiával. Nem panaszkodhatnak az őt követők, mert aktív a kedvencük, és igazán minőségi fotók jelennek meg róla.

Legutóbb az utóbbi hónapok egyik legjobb fotója látott napvilágot róla, nem is maradhattak el a dicséretek. Egy óra sem telt el, és már több mint 1 200-at mutatott a like-számláló, gyorsan felpörögtek az események.