Clouds
21 Budapest
Dollár
354,36 Ft
Euró
386,01 Ft
Font
432,72 Ft
Bitcoin
23,620 $

Nagy Feró örül, hogy Orbán Viktor a miniszterelnök: „Ő vigyáz ránk”

Fotó: Nagy Feró énekes, zeneszerző, dalszövegíró, a Beatrice és az Ős-Bikini frontembere (b) átveszi a Kossuth-díjat Áder János köztársasági elnöktől az Országház kupolacsarnokában 2021. augusztus 20-án. Az államfő mellett Orbán Viktor miniszterelnök (j2) és Kövér László, az Országgyűlés elnöke (j). A koronavírus-járvány miatt az állami kitüntetéseket idén március 15., az 1848-49-es forradalom és szabadságharc évfordulója helyett az államalapítás ünnepéhez kapcsolódóan adták át. MTI/Soós Lajos
Belpolitika
not image

Takács Petra

Szerkesztő

Nagy Feró továbbra is teljes vállszélességgel támogatja Orbán Viktort, szerinte a miniszterelnök a megfelelő ember arra, hogy Magyarországot irányítsa.

Vannak hírességek, akik nemigazán vesznek részt a politikai életben, igyekeznek kimaradni abból. Nem mindenki esetében tudhatjuk, hogy melyik oldalon állnak, míg mások abszolúte vállalják ezt és a véleményüket.

Soron kívül CIA: Kína elnöke 2027-re képessé tenné hadseregét Tajvan megtámadására

Nagy Feró a kormány pártján áll, és ezzel együtt remek a kapcsolata Orbán Viktorral, aki már hosszú ideje Magyarország első embere. A legutóbbi választásokon rekordgyőzelmet aratott, ami válasz volt a baloldal esélyeire.

Feró számára a múlt is nagyon fontos, és Trianon olyasvalami, ami még mindig mély fájdalommal tölti el. A Béke – A nemzetek felett, új Trianon-film bemutatóját követően Feró sírva nyilatkozott, nagyon is meghatotta az, amit látott.

„Engem rendkívül elszomorít ez a film. Rádöbbentett arra, hogy én is menekült vagyok, mégpedig erdélyi, székely menekült, anyámékkal egészen Letenyéig mentünk, én ott születtem.” – mondta a Bors kérdésére Feró.

A legendás színész szülei Erdélyből származnak, míg ő Letenyén látta meg a napvilágot. Sokakra hatással volt az alkotás, ahogyan Feróra is, aki úgy fogalmazott, hogy Orbán az, aki vigyáz a magyar népre.

„Szörnyű, hogy még esélyünk sem volt. Legalább az lenne, hogy Apponyi Albert rosszul döntött, de jól csinálta, egyszerűen az esélyt nem kaptuk meg. Örülök, hogy Orbán Viktor a miniszterelnökünk, ő vigyáz ránk.”