Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,702 $

Nagy-Britannia legnagyobb családja: 22 gyermeket nevel a Radford házaspár

TÉMÁK:
#Nagy-Britannia
Fotó: Unsplash
Európa
not image

Koós Alexandra

Szerkesztő
TÉMÁK

Először 2008-ban kerültek a címlapokra, miután megszületett a 13. gyermekük, később pedig saját valóságshow-t is kaptak.

Nagy-Britannia legnagyobb – összesen 22 gyermeket nevelő – családja jelenleg az angliai Lancashire államban él egy 240 ezer font értékű, jókora ingatlanban, amely korábban egy gondozóház volt, a szülők pedig nemrégiben az őket ért nehézségekről, valamint életük nagy pillanatairól meséltek.

Soron kívül Lezuhant egy férfi a Margit hídról, nem tudták megmenteni

Állítólag még gyerekek voltak, amikor először találkoztak, Sue pedig csak 14 éves volt, amikor már a nála négy évvel idősebb Noel gyermekét, Christophert hordta a szíve alatt, de nem sokkal később ismét várandós lett.

Második gyermeke, Sophie után pedig néhány év különbséggel megérkezett a húsz másik gyermekük is, s a legidősebbek jelenleg 33 és 29 évesek, míg a legfiatalabbak (Bonnie és Heidi) 4, illetve 2 évesek – számolt be a LADbible.

Mai napig a családjuknak élnek

A Radford család először 2008-ban került a címlapokra, miután megszületett a 13. gyermekük, később pedig saját valóságshow-t is kaptak, amely a 22 Kids & Counting címet viselte, s nem meglepő módon óriási népszerűségre tett szert.

Az édesanya elmondta, komolyan fontolóra vette a válást, amikor rettentő nehéz anyagi helyzetbe kerültek a 2000-es években, ám életük legnehezebb pillanata az volt, amikor a 17. gyermekük, Alfie 2014 júliusában elhunyt.

„Visszatekintve a múltra, valóban volt olyan időszak, amikor tényleg azt hittem, hogy a házasságunk ezt már nem fogja túlélni”

– fogalmazott, de szerencsére sikerült túllépniük a nehézségeken, s továbbra is a családjuknak élnek.