Clouds
21 Budapest
Dollár
342,57 Ft
Euró
368,79 Ft
Font
430,63 Ft
Bitcoin
25,712 $

Mióta itt jártál:

Bikiniben fotózták Nagy Adrit

Fotó: Instagram/Nagy Adri
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Nagy Adri ezzel a fotóval ismét magasra tette a lécet, remek formában van, és egy olyan környezetben pihenhet, ahol nem kell fagyoskodni.

Az elmúlt héten kaptunk némi ízelítőt arról, mi várhat ránk a nyár elején. Papíron már jobb időnek kellene lennie, hiszen lassan május hónapot írunk, ám ehhez képest újra elő kellett vennünk a téli kabátokat, ami frusztráló.

Soron kívül Nem kritikus Berlusconi állapota

Nehéz elfogadni azt, amikor egyik nap még pólóban is izzadnunk, másnap pedig vehetjük elő a télikabátot és a pulóvert. Sajnos az időjárás sem a régi, akárcsak az emberek és maga az egész világ, de legyünk pozitívak!

A sztárok közül többen is nagyon pozitív hatással vannak az emberekre. Nagy Adrit is közéjük soroljuk, aki nem mellesleg egy kiváló énekesnő, előadó, akit sokan szeretnek, és hosszú karrier áll előtte.

A Megasztárban 2012-ben mutatkozott be, ami az ő életét is megváltoztatta. Hihetetlen, hogy milyen gyorsan telik az idő, mert ennek is már több mint 10 éve, pedig mintha csak tegnap lett volna a műsor.

Adri is szereti a jó időt, így most még inkább jól érezheti magát, számára ezzel meg is kezdődött a nyári szezon. Bikiniben is remekül mutat, büszke lehet a formájára, és ezt nemcsak mi gondoljuk így, hanem sokan mások is.