Dollár
388,95 Ft
Euró
409,84 Ft
Font
478,39 Ft
Bitcoin
16,994 $

Ezért hagyta ki Nagelsmann a Bayern BL meccsét

Fotó: MTI/EPA/Philipp Guelland
not image

Fazekas Kiara Barbara

2021. október 21. - 16:10

Nagelsmann, a Bayern München edzője kihagyta a szerdai Bayern-Benfica találkozót, amely a csapata 4-0-s győzelmével végződött.

Korábbi hírek szerint Nagelsmann a lisszaboni csapathotelben kezdte rosszul érezni magát, ezért úgy döntött, hogy elővigyázatosságból hátramarad, amikor a Bayern többi tagja elindult a mérkőzésre. 

Soron kívül Rákay Philip: „néhányunkat, a Hír TV alapítóit folyamatosan lehallgatták”

Azonban ismét hiányozni fog a kispadról, amikor a Bundesliga címvédője szombaton a Hoffenheim elleni hazai találkozón visszatér a hazai pályára – írja a goal.com

„A 34 éves Julian Nagelsmann, az FC Bayern München vezetőedzője pozitív lett a corona vírusra vonatkozó tesztje annak ellenére, hogy teljes mértékben be van oltva. A csapattól elkülönülve, orvosi géppel tér vissza Münchenbe, és belföldi elkülönítésre kerül“

– közölte a klub. 

A németek könnyedén vették az akadályt: Sane két gólt is szerzett, egyet Lewandowki is jegyzett, valamint Everton is betalált, igaz, rossz kapuba, így lett 4-0 a végeredmény. 

A Bayern a szerdai győzelem után továbbra is vezeti az E csoportot, mivel eddig kilencből kilencből kilenc pontot gyűjtött, 12 lőtt és nulla kapott góllal. A Bundesligát is egyetlen ponttal vezetik a rivális Borussia Dortmund előtt, miután legutóbbi találkozójukon 5-1-re verték a Leverkusent idegenben.