Nádai Anikó ebben a ruhában szimplán briliánsan szexin néz ki

Fotó: RTL Magyarország
not image

Takács Petra

2021. július 30. - 12:28

Anikó megmutatta, hogy a zöld szín is remekül áll rajta, és a középpontba helyezett dekoltázs csak még vonzóbbá teszi a róla készült képet.

Nádai Anikó mindig is egy csinos nő volt, ám az évek múlásával ez egyre inkább igaz lett, és olyan szinteket ért el, mint sokan mások nem. Ez részben genetika, részben pedig saját magának köszönheti, hogy egészséges életmódot él.

Sokan irigykednek a formájára, és amikor bikinis képeket oszt meg magáról, akkor ez pláne igaz. Ezek a szettek szépen kihozzák az alakját, akárcsak az elegánsabb összeállítások, amelyekből már láthattunk párat rajta.

Nem lehet azt mondani, hogy unatkoznánk Anikó 345 000-es Instagram oldalán, mivel egyrészt aktív, másrészt remek tartalmakat oszt meg magáról, és egy ideje a párjáról is. Az első közös külföldi nyaralásuk szintén emlékezetesre sikeredett, ami fontos mérföldkő volt a kapcsolatukban.

Rácz Jenő nagyon stílusosan jelent meg, komoly a formája

Anikó vitt magával pár ruhát, így nemcsak bikiniben láthatjuk őt, hanem például nagyon elegáns szettekben is. Ilyenkor általában egy kép is elegendő ahhoz, hogy a követők, rajongók tátott szájjal figyeljék a sztár formáját.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra.