Dollár
421,91 Ft
Euró
408,07 Ft
Font
457,99 Ft
Bitcoin
19,195 $

Egy eddig nem látott forró és szerelmes fotó Nádai Anikóról és vőlegényéről

Fotó: Instagram/Nádai Anikó
not image

Hujber Dávid

2022. július 26. - 16:59

Egy évvel ezelőtt is úgy dúlt a szerelem közöttük, mintha régóta ismernék egymást, pedig nem, de úgy tűnik, egymásnak teremtette őket a sors.

Vannak emberek, akiket valóban egymásnak teremtettek, és ez mindig megadja a reményt azoknak, akik borzalmas kapcsolatokban élnek, vagy egyszerűen régóta nem találnak párt. Rengeteg az egyedülálló és rossz kapcsolatban élő ember, ami nem véletlen, főleg ebben az időszakban.

Soron kívül Fürjes Balázs: a futball hazatér, Magyarország újra csúcsra érhet (videó) 

A világ megváltozott, túlságosan gyors lett, még többet foglalkozunk a munkával, és közben saját magunkra sem hagyunk időt. Számtalan példa van arra, amikor egy házasság tönkremegy a gyereknevelés ideje alatt, mert a párok nem hagynak egymásnak és saját maguknak időt.

Vannak, akik ezt remekül menedzselik, és tűzben tartják a vasat, mint például Rácz Jenő és Gyuricza Dóri. Remekül megvannak hárman, és mindenki megkapja a saját idejét, ahogyan együtt is.

Megyeri Csilla fenékformájától még a Nap is kisütött a Lupa felett

Nádai Anikóékról is ugyanezt tudjuk elképzelni, szintén egy rendkívül jól működő kapcsolatról beszélünk, ami részben frissnek mondható, de már közös gyermeket vállaltak, és hamarosan jöhet az esküvő.

Lapozó: 1 2