Nádai Anikó fülleharapós szelfije

Fotó: Instagram/Nádai Anikó
not image

Hujber Dávid

2021. szeptember 16. - 04:05

Anikó és párja továbbra is fürdenek a szerelem tengerében, ami talán örökre úgy fog izzani, mint most, az első időszakban.

A szerelmek sok esetben hasonlóak, hiszen az első időszak mindig rendkívül intenzív, és teljesen normális, ha azt követően az átalakul valami mássá, természetesebbé. Ezek előre meg nem írt folyamatok, amiken mind átesünk.

Mondhatjuk azt is, hogy ez lenne a nagy rózsaszín köd, amit mindenki hasonlóan él meg, miközben még minden új és rendkívül intenzív. A szerelem idővel mélyebbé válhat, és noha az talán már nem lesz olyan intenzív, mint régen, sok új élményt tapasztalhatunk meg.

Nem lehet meghatározni, hogy a rendkívül intenzív időszak meddig tart, azok lehetnek napok, hetek, vagy akár hónapok is. Ember válogatja, de egyesek esetekben évekről is beszélhetünk, függően attól, hogy mennyit dolgozunk egy kapcsolaton.

Metzker Viki bikiniben üzen: „Úgy elhúznék most az országból… mondjuk két hétre”

Mindig van mit dolgozni rajta, tennünk kell a másikért, és azért, hogy megmaradjon a különleges kapcsolat. Nádai Anikó és a párja között nagyon is megvan ez a különleges kapcsolat, sokan csak irigykednek rájuk.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra.