Dollár
392,80 Ft
Euró
409,07 Ft
Font
474,93 Ft
Bitcoin
16,621 $

Nádai Anikó szerelmes volt Sebestyén Balázsba?

Fotó: RTL Magyarország
not image

Hujber Dávid

2022. október 17. - 12:58

Sebestyén Balázs és Vadon Jani a Celeb vagyok, ments ki innen! előtt játszott egy kérdezz-felelek játékot, melynek ideje alatt arra is fény derült, hogy anno Nádai Anikó szerelmes volt Balázsba.

Hamarosan kezdetét veszi a nagy kaland, pontosabban mondva már kezdetét is vette, de csak pár nappal járnak előrébb a forgatások a Celeb vagyok, ments ki innen! forgatási helyszínén, ami a távoli Kolumbia.

Soron kívül Faragó Tamás megrendülten nyilatkozott Csapó Gábor haláláról

Ez egyúttal azt is jelenti, hogy nagyon friss tartalmakat fogunk kapni, gyakorlatilag az egész héten. Régóta volt példa arra, hogy új szezont készítsen az RTL Klub a műsorból, ám most ez is megtörténik, és a duó változatlan.

Balázs és Jani kapcsolata töretlen, régóta ismerik egymást, és most a rádión kívül is újra együtt dolgoznak. Egészen Kolumbiáig kellett menniük, hogy mindez megtörténjen, és kiderült, még ennyi év után is meg lehet lepni őket.

Arról mi sem tudtunk, hogy anno Nádai Anikó szerelmes volt Balázsba. „Komolyan? Az Anikó? Szerelmes volt belém? Nem ismer igazán, azért…” – reagált humorosan Balázs, és ez még mind semmi, végig szórakoztatóak voltak a videóban.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.