Clouds
21 Budapest
Dollár
360,12 Ft
Euró
390,39 Ft
Font
444,83 Ft
Bitcoin
23,050 $

Nádai Anikó az újabb kiesését követően a Nyerő Párosban: „Többet már nem megyünk vissza, ígérem”

Fotó: RTL Magyarország
TV
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

A finálét leszámítva már valóban nem térnek vissza Nádai Anikóék, akik megkapták a második esélyt, de többen is megelőzték őket a sorban.

Nádai Anikó és párja üde színfoltja lehetett volna a Nyerő Páros új évadénak, és valóban nagyon szerették volna a játékot. Összesen azonban csak öt napot tölthettek el a játékban, hamar kiestek.

Soron kívül Tizennégy, a tikriti mészárláshoz köthető személy kivégzésére készül Irak

Először három napot tartózkodtak a Nyerő Páros villájában, miután ők voltak az első kiesők. Guszti és Vivi maradt játékban, akik később nagyon megosztóak lettek a nézők egy részénél.

Anikóékat is meglepte, hogy akkor mindössze csak egy szavazatot kaptak, ami Kulcsár Edinától és Csutitól futott be. Később azonban ott volt a lehetőség a nagy visszatérésre, mivel az összes korábban kiesett versenyző megküzdhetett egymással.

Mindenki sírt a Nyerő Páros villájában: Guszti és Vivien meglepetés esküvője és lagzija (videó)

Egyetlen egy kiadó hely maradt, amit végül Pataki Zita és párja szereztek meg, ők költözhettek vissza, így ismét harcban vannak a végső győzelemért. Nem lesz könnyű dolguk, mert erős párosok vannak bent, például Norbiék nagyon megerősödtek, ahogyan Gusztiék is.

Lapozó: 1 2