Dollár
431,58 Ft
Euró
423,15 Ft
Font
481,20 Ft
Bitcoin
19,319 $

Nádai Anikó csodálatosan néz ki, imádják a követők (fotóval)

Fotó: Instagram/Nádai Anikó
not image

Hujber Dávid

2022. augusztus 8. - 04:01

Friss fotó látott napvilágot Nádai Anikóról, az RTL Klub sztárjáról, aki nagyon régóta tagja a csatornának, továbbra is hűséges hozzájuk.

Mintha csak tegnap lett volna, amikor Nádai Anikó feltűnt az RTL Klub képernyőjén a Való Világban. Még csak nem is sejthette, hogy mi vár rá, és később televíziós műsorvezető lesz belőle, ráadásul nem is akármilyen.

Soron kívül Már nem szívárog az Északi Áramlat-2

Sokan álmodoztak erről a Való Világ játékosai közül, de csak keveseknek sikerült igazán megugraniuk a lécet. Az RTL látta a potenciált Anikóban, és fokozatosan adta meg neki a lehetőséget a szereplésre.

Most pedig már ott tartunk, hogy lassan 400 ezer követője van az Instagramon, ami ugyancsak az álomkategóriába sorolható Magyarországon. Sok villalakóra már csak nem is emlékeznek, többeknek 15 perc hírnév jutott, nem több.

Tóth Gabi: „A határon túli magyarok szeretete itt is körül ölelt bennünket”

Anikó a természetesség híve, sokat tanult az évek alatt, és mindez meghozta azt a sikert, amire vágyhatott. Boldog, kiegyensúlyozott élete van, immáron két gyermekes édesanyaként, hiszen nemrég született meg a második kisfia.

Lapozó: 1 2

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.