Dollár
431,58 Ft
Euró
423,15 Ft
Font
481,21 Ft
Bitcoin
19,228 $

Itt az újabb fotó Nádai Anikó második kisfiáról

Fotó: Instagram/Nádai Anikó
not image

Hujber Dávid

2022. július 23. - 21:19

Jó látni azt, hogy ilyen boldogságban nevelik a gyermeküket Nádai Anikóék, akik immáron négyen élik az életüket.

Nádai Anikó már évek óta édesanyának mondhatja magát, és a sors úgy hozta, hogy ismét egy kisfiúnak adott életet. Ennek pedig számos előnye van, hiszen már nagyon tapasztalt, tudja, milyen egy fiút nevelni.

Soron kívül Beordibáltak Puskás Petinek az X-Faktorban: „Szégyen vagy, Peti”

Anikó mindig is jó anya volt, így a második gyermeke is rendkívül boldog lehet mellette. Nyilván ezek az első napok, amikor minden nehezebb, de Anikó tudja, hogy szép lassan beállnak a dolgok, és minden ideális lesz.

Második gyermeke nem siette el a dolgot, olyan jól érezte magát odabent. Szerencsére minden a legnagyobb rendben van a babával, akárcsak a büszke édesanyjával, akit az egész ország ismer, és hosszú ideje.

Elizabeth Hurley keblei 57 évesen is több mint igézőek (fotók)

Anikó folyamatosan beszámolt a történésekről, és ennek a követők nagyon örültek. Együtt izgulhatták végig a várandósság különböző szakaszait, aminek most vége, hiszen megszületett a kisfiú.

Az RTL Klub sztárja egyre több fotót oszt meg a babáról, most épp a lábait láthatjuk. Ahogyan valószínűleg épp szundikál. Innen is gratulálunk Anikóéknak, és nagyon sok boldogságot, egészséget kívánunk nekik.

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.