Dollár
388,46 Ft
Euró
409,30 Ft
Font
476,98 Ft
Bitcoin
16,971 $

Nádai Anikó válasza arra, hogy szeretnének-e még egy babát

Fotó: Instagram/Nádai Anikó
not image

Hujber Dávid

2022. szeptember 30. - 20:59

Többen kíváncsiak arra, hogy vajon lesz-e még egy közös babája a sztárpárnak, akik két gyermeket nevelnek odahaza.

Nádai Anikó tapasztalt édesanyának mondhatja magát, évekkel ezelőtt született meg az első kisfia. Nemrég pedig világra jött a második babája, aki gyorsan érkezett, hiszen Anikó nem hosszú évek óta van együtt a vőlegényével.

Soron kívül Orbán: akik háborúpártiak, azok mindig újabb szankciókat követelnek

Az eljegyzés is megtörtént, és a gyűrűt még azelőtt megvásárolta a büszke apuka, hogy tudták volna, gyermekük lesz. Tehát az eljegyzés nem a babavárás miatt történt meg, amit mindig fontos tisztázni, mert voltak, akik igyekeztek negatívan kommentálni a témáról.

„Szeretnétek még egy babát?” – tették fel a kérdést Anikónak az Instagram oldalán, ahol számos kérdésre válaszolt, főként a gyermekvállalással kapcsolatban. „Egy darabig biztosan nem.” – írta egy mosollyal a végén az RTL Klub sztárja.

„Két kismanót kell felnevelnünk, és szeretnénk ezt a legjobban csinálni.” – tette hozzá Anikó, aki elárulta, az idősebbik fia nagyon jól kijön a testvérével. „Ő a legcsodálatosabb tesó a világon. Leírhatatlanul büszke vagyok Rá. Próbál mindenben segíteni, szeretgetni, puszilgatja, és minden nap elmondja, hogy Alex a legjobb dolog a világon, ami történhetett velünk.”

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2