Dollár
421,91 Ft
Euró
408,07 Ft
Font
457,99 Ft
Bitcoin
19,195 $

Nádai Anikó a kamu leleplezős fotókról is beszélt

Fotó: Instagram/Nádai Anikó
not image

Takács Petra

2022. augusztus 29. - 03:07

Az RTL Klub sztárja több témát is érintett az interjújában, többek között arról is beszélt, hogyan érintették a vőlegényéről megjelent állítólagos leleplezős fotók.

Nem könnyű az ismert emberek élete, és ez Nádai Anikóék kapcsán is így van, nemrég többen igyekeztek őket szétválasztani. Pár héttel ezelőtt kamu leleplezős fotók jelentek meg a párjáról, aki csak a kisfia születését ünnepelte a barátaival.

Soron kívül Fürjes Balázs: a futball hazatér, Magyarország újra csúcsra érhet (videó) 

Egyesek pedig bizonyos fotók segítségével azon dolgoztak, hogy mindezt másképpen állítsák be. Voltak, akik arra számíthattak, hogy Anikó kiakad és felbontja az eljegyzését, ám erről szó sem volt, távolról sem.

Sokkal inkább a történtek jobban megerősítette őket, és látta a szerelmén, nem tudja igazán, hogyan kezelje mindezt, mert ha magyarázkodásba kezd, akkor úgy tűnhet, van valami a háttérben.

„Azt mondhatom, hogy még jobban megerősített minket. Peti nagyon cuki volt, mert láttam rajta, nem tudja igazán, hogyan kezelje ezt a helyzetet, hiszen ha magyarázkodni kezd, az úgy tűnhet, mintha lenne miért.” – mesélte Anikó a Blikknek adott interjújában.

Nyelvezős fotóval erősítette meg Alee, hogy szerelmes

Anikó tisztázta, valójában egy percig sem aggódott, hiszen nem volt miért. „De egy percig sem aggódtam, mert maximálisan bízom benne, ráadásul több hölgyismerőse is volt a helyszínen, akik odamentek hozzá gratulálni, nincs ebben semmi különös.”

Lapozó: 1 2