Dollár
403,48 Ft
Euró
406,92 Ft
Font
479,80 Ft
Bitcoin
21,849 $

Nádai Anikó istennőként köszön vissza

Fotó: Instagram/Nádai Anikó
not image

Takács Petra

2022. július 1. - 04:05

Hamarosan világra hozhatja második gyermekét az RTL Klub sztárja, aki körül szintén zajlik az élet, és már ő is várja a nagy pillanatot.

Mivel minden terhesség más és más, nincs két ugyanolyan várandósság, természetesen Nádai Anikónak is szembesülnie kell új kihívásokkal. Ugyanakkor az teljesen nyilvánvaló, hogy az első terhessége miatt komoly tapasztalatokkal rendelkezik.

Soron kívül Már megváltoztak: új ellenség veszélyezteti a német államot

Ezek a tapasztalatok pedig aranyat érhetnek számára, és mivel a második gyermeke is kisfiú lesz, talán még könnyebb a dolga. A sok „fiús” tapasztalata ugyancsak segíteni fog neki, bár most sokkal inkább koncentrál a szülésre, mint az előtte lévő hónapokra.

Amikor egy nő már nagyon közel van a szüléshez, és bármikor pillanatban megkezdődhet a vajjúdás, nem koncentrál olyan messzire előre. Ez teljesen természetes, már csak a fájdalmak miatt is, amiket ilyenkor éreznek.

Dancing with the Stars 3: leváltanak valakit a zsűriben?

Anikó már abban a szakaszban jár, hogy bármikor megindulhat a baba, aki nyári gyerek lesz. Mindig különleges ebben az időszakban születni, hiszen a születésnapunk idején szinte garantált a jó idő, olyankor a hangulatunk is más.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra.

Lapozó: 1 2