Clouds
21 Budapest
Dollár
360,12 Ft
Euró
390,39 Ft
Font
444,83 Ft
Bitcoin
23,050 $

Nádai Anikó és szerelme egyenesen odavannak egymásért, csak nézzetek rájuk

Fotó: RTL Magyarország
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Anikó és Hagyma bolondulásig szerethetik egymást, és igyekeznek minél több pillanatot megörökíteni a közös emlékek jegyében.

Nádai Anikó mögött egy nagyon-nagyon nehéz év áll, tragikus hirtelenséggel elvesztette az édesanyját, majd beteg lett. Akkor minden sötétnek és kilátástalannak tűnhetett számára, de nem adta fel, nem vesztette el a hitét.

Soron kívül Tizennégy, a tikriti mészárláshoz köthető személy kivégzésére készül Irak

Hagyma megérkezése mindent megváltoztatott, ott volt Anikó mellett a legnehezebb hónapokban. Ez már rögtön megadta a kapcsolatuk erős alapját, és az RTL Klub sztárja tudhatta, hogy igazán számíthat a szerelmére.

Egy kapcsolat elején még sok a kérdőjel, de ha valaki ilyen nagy támogatást nyújt a másiknak, akkor az több mint beszédes. A bizalomnál nincs fontosabb egy kapcsolatban, és Anikó már régóta várt arra, hogy minden a helyére kerüljön az életében.

Nyerő Páros: Nádai Anikónak egy életre elég volt a kommentelők rosszindulatából

A Nyerő Páros ötödik évadának ideje alatt is mondott pár szót erről, és csak azt kérte a fentiektől, hogy ne vegyék el tőle azt, amije most van, és nem is akar annál többet. Az elmúlt hónapok nagyon érdekesen és izgalmasan telhettek számukra, sok helyen jártak.

Lapozó: 1 2