Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,702 $

Egy édesség, amiből Nádai Anikó bármennyit meg tudna enni

Fotó: Instagram/Nádai Anikó
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

A jelek szerint Nádai Anikó és vőlegénye újabb randis napot tartottak, mialatt egy különleges édesség is asztalra került.

Nádai Anikó hosszú hónapokon át nem volt látható az RTL képernyőjén, legalábbis a Reggeliben, mint műsorvezető. Ennek érthető okai voltak, hiszen születőben volt a második kisfia, akit már nagyon vártak.

Soron kívül A Vatikán szerint Ferenc pápa szombaton elhagyhatja a kórházat

Anikó hamar visszanyerte a korábbi formáját, a követők csak ámuldoztak, hogy milyen csinos. Az RTL sztárja 2023-ra pedig megfogadta, hogy élete legjobb formáját hozza össze, ami várhatóan igencsak nagy durranás lesz.

Időközben visszatért a Reggelibe, és ismét műsort vezet a reggeli órákban. Imádja a munkáját, a beszélgetéseket, és örült, hogy újra a stábbal lehet, akiket már nagyon jól ismerhet az elmúlt évekről.

Odahaza is igyekszik mindent a lehető legjobban csinálni, ami nyilván kihívást jelent, hiszen két gyermek mellett megint más az embere élete. Párja, aki egyúttal a vőlegénye is, maximálisan segít neki ebben.

Amikor az idejük engedi, kettesben is szerveznek programokat, ami kiemelten fontos, különösen a gyermeknevelés első időszakában. Anikó is örül ezeknek a programoknak, és legutóbb az egyik kedvencét fogyaszthatta el, amiből bármennyit meg tudna enni.