Leesett az állunk Nádai Anikó balatoni bikinis fotója láttán

Fotó: Instagram/Nádai Anikó
not image

Hujber Dávid

2021.június.23 - 04:49

Ezúttal a Balaton vízéből jelentkezett be az RTL Klub műsorvezetője, aki talán soha nem volt ennyire boldog, mint az utóbbi időben.

Egy ember sokfajtaképpen lehet boldog az élete során, megannyi olyan pillanat van, amik boldoggá tesznek bennünket. Boldoggá tehetnek a barátaink, a házi kedvenceink, a gyerekeink, vagy épp a szerelmünk.

Minden boldogság más és más boldogsághormonokat szabadít fel bennünk, emiatt is oly különleges kutatni az érzéseinket, amikre sokszor nincs magyarázat. A mosoly és a szem csillogása sokszor többet mond ezer szónál, és ez ránk is jó hatással van.

A követők szintén nagyon boldogok voltak, amikor Anikóra újra rátalált a szerelem, amit még a bejelentés előtt sejteni lehetett. Semmilyen sejtelmes üzenet nem kellett ehhez, csupán sokan arra lettek figyelmesek, hogy az RTL Klub sztárjának szemei csillognak.

Som-Balogh Edina bikiniben is egészen csodálatos, és fontosat üzent

Ez pedig igen beszédes volt, és hirtelen mindenki felkapta rá a fejét, majd jött a megerősítés, miszerint Anikó újra kapcsolatban van. Nagyon passzolnak a párjával, és láthatóan kiegészítik egymást, csinosak egymás mellett.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra.