Műsorváltozást jelentett be a TV2, Suhajda Szilárd emléke előtt tisztelegnek

Fotó: Mécsest gyújt egy emlékező Suhajda Szilárd egykori iskolájában, a Békéscsabai Belvárosi Általános Iskola és Gimnázium aulájában 2023. május 28-án. A magyar hegymászót nem találta meg a Mount Everesten a keresésére május 26-án reggel indult mentőcsapat, ezért befejezték a keresést. MTI/Lehoczky Péter
Kult
not image

Koós Alexandra

Szerkesztő

A változás szombat este, főműsoridőben várható, amikor az Ötödik elem helyett egy másik filmet fognak leadni.

A 24.hu beszámolójából kiderül, miszerint rendkívüli műsorváltozást jelentett be a TV2, amellyel a Mount Everest csúcsa közelében eltűnt magyar hegymászó, Suhajda Szilárd emléke előtt szeretnének tisztelegni.

Soron kívül Kiderült, ki az esztergomi robbantás TEK-es áldozata

Az új műsorrend alapján június 3-án, este nyolc órától a Milla Jovovich és Bruce Willis főszereplésével készült Ötödik elem helyett az Everest című 2015-ös brit drámát fogják vetíteni, amelyben olyan színészek játszanak, mint Keira Knightley, Jake Gyllenhaal és Sam Worthington.

Mint ismeretes, Suhajda Szilárd a múlt hétre tervezte a világ legmagasabb pontjának, a Csomolungmának a megmászását, akinek tartózkodási helye felől már szerda óta nem lehetett hallani, ezért egy mentőcsapatot küldtek a felkutatására.

Később azonban sajnálatos hír érkezett, miszerint nem találták meg a hegymászót, a családja pedig úgy döntött, hogy Szilárd holtteste mindenképp a hegyen fog nyugodni, még akkor is, ha később esetleg rábukkannak.

A történtek óta az özvegy, Legindi Tímea is megszólalt, valamint Szilárd főszponzora, Juhász László, aki úgy érezte, hogy támogatóként és a férfi barátjaként muszáj megosztania a gondolatait. Ugyanígy tett Klein Dávid, akinek sok kalandban lehetett része Suhajda oldalán.