Dollár
395,03 Ft
Euró
409,30 Ft
Font
476,15 Ft
Bitcoin
16,181 $
2022.11.28, hétfő

INFORMÁCIÓK

ÁRFOLYAM

Dollár
395,03 Ft
Euró
409,30 Ft
Font
476,15 Ft
Bitcoin
16,181 $

TOVÁBBI LAPOK

Nyerő Páros: Hódi Pamelát már irritálja, szerinte puffogjon csak Muri Enikő

Fotó: RTL Magyarország

Takács Petra

2022. szeptember 29. - 07:39

Hódi Pamelát sem kell félteni, kimondja azt, amit gondolj, és azt mondta Tóth Bencének, hogy már irritálja a dolog, de nem akar igazán foglalkozni Muri Enikővel.

Egyre nagyobb a feszültség a Nyerő Párosban, ez tisztán érezhető, többek között Hódi Pamela és Muri Enikő között. Az énekesnő őszintén boldog volt, amikor kiderült, hogy Pamela is beköltözött a villába, de ezt igen hamar megbánhatta.

Soron kívül Menczer 10 pontban üzent Gyurcsánynak: ez a legnagyobb különbség Orbán és közte

A legutóbbi bulin erőteljesen kiakadt Enikő, amiért Pamela azt mondta, az ő produkciójukon nem tudott annyit kacarászni, mint másén. Végül 9 pontot adtak, addig Enikőék később 10 ponttal jutalmazták Pameláékat, ami egy visszavágás lehetett a részükről.

Pamela természetesen érzékelte, hogy mi történik, és beszélgetni kezdett erről a társaival, miközben Enikő úgy döntött, hogy neki ennyi elég volt, inkább bemegy a szobájába aludni, így Szabi számára is véget ért a parti, mert nem hagyta magára a párját.

„Hülye vagy?! Tudod, mi lesz a ma este után? Én alig várom, hogy mondja! Azon sértődött meg, hogy az övéké annyira nem volt vicces. Nem értik a poént?” – tette fel a kérdést Pamela. „Ezt hülyeségből mondtam, kit érdekel, puffogjon!”

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.