Dollár
388,76 Ft
Euró
409,67 Ft
Font
477,85 Ft
Bitcoin
16,996 $

Muri Enikőnek Hódi Pamela egy fura lány, nem tud mit kezdeni vele

Fotó: RTL Magyarország
not image

Hujber Dávid

2022. szeptember 29. - 16:39

Muri Enikő nemigazán tud azonosulni Hódi Pamelával, és elég hamar kiderült, hogy ők aztán nem lesznek legjobb barátnők, pedig az énekesnő nagyon boldog volt miatta a beköltözéskor.

Hódi Pamela mint az egyik legnagyobb név költözött be a Nyerő Páros villájába, és noha nagyon erősen kezdett a férje, Tóth Bence oldalán, kis híján hamar kiestek. Szerencséjükre Patrik megmentette őket, pedig előtte Bence rendesen összeveszett vele, és az énekes csalódott a párosban.

Soron kívül Orbán: akik háborúpártiak, azok mindig újabb szankciókat követelnek

Az egyik esti bulin Enikőnél betelt a pohár, mert szerinte Pamela csak az ő produkciójukon nem érezte olyan jól magát, és nem adott maximális pontszámot. Ettől a ponttól kezdve Enikő kedve a kukában landolt, nem tudta magát jól érezni.

Pamela és Bence azonban nagyot bulizott, bár tudtak arról, hogy Enikő mit gondol, legalábbis részben. Most, hogy megnézhették az adásrészt, azokat a felvételeket is, amiket eddig nem láthattak, még inkább érdekes lenne hallani, mit gondolnak egymásról.

Enikő a balhés este után az interjúszobában mesélt arról, hogy neki Pamela egy fura lány, és nem tud vele mit kezdeni. Szabi szerint pedig egyfajta undor van Pamelában, ellenérzés velük szemben, amivel ugyancsak nem tudnak mit kezdeni.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2