Dollár
431,79 Ft
Euró
423,20 Ft
Font
482,09 Ft
Bitcoin
19,433 $

Ennyit kereshetnek a hazai mulatós sztárok egy fellépéssel: gázsilista nagy nevekkel

Fotó: Unsplash/Vishnu R Nair
not image

Takács Petra

2022. május 19. - 08:09

A Blikk birtokába jutott egy olyan lista, amin a hazai mulatós sztárok gázsija szerepel, sokan kevesebb, mint egy óra alatt igen komoly összegeket keresnek.

Az embereket mindig is érdekelték, hogy mennyit keresnek a sztárok egy fellépéssel. A legnagyobb nevek nyilván több százezer forintot kapnak, akik általában kevesebb mint 1 óra alatt keresik meg ezt az összeget.

Soron kívül Csalafinta patkány miatt maradt áram nélkül több mint 1500 ember

Nyilván ott van az utazási idő, az előkészültek, és így tovább, szóval ebben a pénzben sok minden más is benne van, különösen akkor, ha valaki táncosokkal, zenekarral, vagy biztonsági emberekkel érkezik.

A mulatós zene továbbra is nagyon nagy népszerűségnek örvend Magyarországon, így nem csoda, hogy a sztárok megkérik ennek az árát. A Blikk birtokába került egy lista, ami alapján megtudhatjuk, hogy mennyibe kerül egy sztár koncertje.

„A neve elhallgatását kérő, mulatós zenészeket foglalkoztató informátorunk szerint nem ritka, hogy egy lakodalmas zenét játszó előadó három-négymillió forintot is kaszálhat egyetlen hétvége alatt. Igaz, ehhez sok koncertet kell két napba sűríteni.” – olvasható a Blikk cikkében.

Megyeri Csilla nem viccel, hatalmas bikinis dekoltázzsal köszönt be (fotók)

Van olyan híresség, aki egy hétvégén 7-10 helyszínen is fellép, amit általában két nap alatt csinálnak meg. Ez pedig több millió forintos bevételt is jelenthet egyetlen egy hétvége alatt, ráadásul a nyári szezonban még nagyobb az érdeklődés.

„Ez persze nem teljes egészében az előadóé, sokan a bevétel nagy részét visszaforgatják a produkció népszerűsítésébe.” – olvasható a Blikk cikkében. Az sem okozhat meglepetést, hogy Bangó Margit igencsak elit helyen szerepel a listán, közel 520 ezer forinttal a neve mellett, amiért cserébe 45 percig mulattatja a közönségét. Ha pedig Bódi Guszti és Bódi Margó közösen lép fel, ez 506 ezer forintot jelent 40 percért cserébe.

A listán a 3 + 2 előzi meg őket több mint 1,2 millió forinttal, illetve a Fásy Mulató – Mesterhármas majdnem 800 ezer forintos gázsival, ugyancsak egy 90 perces produkcióval. A listán Kis Grófó is szerepel, aki a lista szerint 403 ezer forintot kérhet 35 percért, de Nótár Mary hasonló összeget kaphat.

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.