Dollár
388,95 Ft
Euró
409,85 Ft
Font
478,40 Ft
Bitcoin
16,977 $

Mindenki leszállt a gépről, ám egy mozgáskorlátozott utasért csak másfél órával később ment vissza a személyzet

Fotó: Twenty20
not image

Borbély Fanni

2022. június 8. - 22:27

A mozgáskorlátozott utast elfelejtették, így másfél órán át várta, hogy valaki végre lesegítse a gépről.

A Gatwick repülőtér gyorsan reagált, és már bocsánatot is kért az eset miatt: egy mozgássérült utast másfél órára magára hagytak a repülőn, miután az leszállt, ahogy a többi utas is, róla azonban valahogy megfeledkezett a személyzet.

Soron kívül Rákay Philip: „néhányunkat, a Hír TV alapítóit folyamatosan lehallgatták”

Victoria Brignell, a mozgáskorlátozott utas, aki nyaktól lefelé lebénult megosztotta, korábban azt mondták neki, hogy akár 50 percbe is telhet, míg lesegítik a repülőről, erre reagálva a Gatwick repülőtér bocsánatkérő közleményében úgy fogalmazott, “elfogadhatatlan” volt ez a bánásmód.

A nő megosztotta, már három hónappal korábban lefoglalta a jegyet, ezzel együtt pedig a segítséget nyújtó szolgáltatást is lefoglalta, ráadásul két héttel a repülés előtt még emlékeztetőt is küldött ennek kapcsán, ám hiába kérte, ott felejtették a gépen.

Barátja, Sonia Sodha tweetelt egy képet a nőről, ahogy teljesen egyedül ül a repülőn, mivel a többi utas már rég elhagyta a gépet. A BBC azt írja, a Gatwick repülőtér közleményében közölte, vizsgálatot indítanak az ügyben, hogy kiderüljön, miért hagyták a gépen másfél órára a mozgáskorlátozott utast.

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.