Dollár
393,11 Ft
Euró
411,17 Ft
Font
476,93 Ft
Bitcoin
17,094 $

Mourinho Guardiola egyik nagy reménységét vinné el a Manchester Citytől

Fotó: Twitter/OnsOranje
Sport
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

A portugál sztáredző több új játékos leigazolását tervezi Rómában, és igazán nagy nevekről is hallani, akik közül páran meggyőzhetőek, már csak a személye miatt is.

José Mourinho az utóbbi időben nem egyszer volt kénytelen idő előtt távozni a klubjaitól. Nem sokkal azután, hogy a Manchester United kirúgta, a Tottenhamnál még kevesebb idő jutott számára, majd röviddel ezután újra a Serie A-ban kötött ki.

Soron kívül Rendkívüli Kormányinfó: megszűnik a benzinárstop

Az AS Roma edzőjeként bizonyíthatja, hogy még mindig az egyik legjobb, de ehhez új játékosokra is szüksége van. Kapusposzton szintén komoly erősítésekre készül, és a La Gazzetta dello Sport arról számolt be, hogy a Manchester City egyik nagy reménysége után is érdeklődik.

A Mundo Deportivo cikke szerint Nathan Aké lehet az egyik célpontja a portugálnak, aki jól ismeri a holland tehetséget. Nem tartozik az igazán fiatal sztárok közé, mert „már” 26 esztendős, de emiatt rengeteg tapasztalattal rendelkezik.

2011 és 2017 között a Chelsea játékosa volt, bár rendre csak kölcsönben kapott lehetőséget, majd jött a City, akik 41 millió font körüli összeget fizettek érte. Pep Guardiola látta benne a potenciált, emiatt is utalták át ezt a nagyobb összeget.

Egyre furcsább a sztori Mbappé és a PSG között, jöhet a „B” terv, vagyis Ronaldo?

A holland igazi ereje a sokoldalúságában rejlik, hiszen középső-és balhátvédként is bevethető. Mivel nem alapember a Citynél, Mourinho úgy gondolhatja, hogy megszerezheti, tekintve, hogy Stones és Laporte is fölötte állnak a keretben.