Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,754 $

Mourinho elmondta, ki nyerheti meg az idei BL-trófeát

Fotó: EPA/Javier Etxezarreta
Sport

Szabó Kata

Szerkesztő

Mivel az összes nagy esélyes egy ágra került, több csapat számára is az Isztambulba történő eljutás lehet a legnehezebb.

Az olasz bajnokságban szereplő AS Roma edzője, José Mourinho újságírói kérésre szót ejtett a 2022/23-as szezon Bajnokok Ligája-diadalának fő esélyeséről, ám válasza vélhetően senkit sem lep majd meg.

Soron kívül Akár lakáshitel törlesztésre is alkalmas lehet az egészségpénztári befizetés

“Van egy klub, amely közel áll a szívemhez, és egy menedzser, aki a barátomnak tudhatok. A Real Madrid nagyszerű, és Carlo Ancelotti is az”, mondta.

“Remélem, hogy ugyanebben a szellemben folytatják, és akkor a döntőt is megnyerhetik”, idézte Mourinho-t a talkSport, ám a portugál ezt még a sorsolás előtt mondta, így nem tudhatta, hogy a királyi gárda a Chelsea-vel, egy másik korábbi csapatával találkozik.

Furcsa egybeesés

Nem csak a Real Madrid – Chelsea párosítás lesz különleges Mourinho számára, ugyanis további két ex-klubja is egymás ellen játszik majd. A Benficáról és az Interről van szó, akikkel 2000-ben, illetve 2008-2010-ben dolgozott együtt.

A Bajnokok Ligája következő mérkőzéseit április 11-én és 12-én rendezik. A teljes párosítást az alábbi cikkünkben találjátok.