Clouds
21 Budapest
Dollár
353,89 Ft
Euró
390,00 Ft
Font
438,56 Ft
Bitcoin
23,760 $

Mourinho szerint egy játékosa „elárulta a Romát”

Tirana, 2022. május 25. José Mourinho, az AS Roma vezetõedzõje (b) és Nicola Zalewski a labdarúgó Konferencia-liga döntõjében játszott AS Roma - Feyenoord mérkõzésen Tiranában 2022. május 25-én. MTI/EPA-ANP/Maurice Van Steen
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő

A Saussolo elleni döntetlent követően feldúltan nyilatkozott a portugál edző, bűnbaknak kiáltott ki egy játékost.

“Jól játszottunk. Két nehéz meccs van mögöttünk, és nyerni akartunk” – mondta Mourinho. “Mindezek ellenére sajnálom (a döntetlent), mert egy nagyon jól és csapatként játszó csapat erőfeszítéseit elárulta egy játékos, aki nem profi módon viselkedett”.

Soron kívül Észak-Korea megint súlyosan megfenyegette az USA-t

Mourinho ezután azzal folytatta, hogy csak két játékossal beszélt a mérkőzés után – a gólszerző Tammy Abrahammal és a meg nem nevezett csapattaggal. „Beszéltem vele, és arra kértem, hogy januárban távozzon a klubtól” – mondta.

A portugál tréner hozzátette, hogy a Sassuolo ellen játszó 16 játékosából 15-re továbbra is büszke. Természetesen az olasz sajtó azonnal elkezdett találgatni, hogy ki lehet az az egy, akinek Mourinho a távozását akarja.

Végül a holland válogatott Karsdorpot hozták ki az ügy titkos főszereplőjének, akit lett is volna oka megdorgálnia Mourinhónak, hiszen a 85. percben az ő hibája következtében egyenlített a Saussolo – írja a Marca.

Hogy lesz-e folytatása az esetnek, az nagy kérdés, mindenesetre a holland messze nem betonbiztos  alapember Mourinho csapatában, hiszen idáig csupán 11 meccsen lépett pályára a szezonban, azokon is mindössze 684 percet játszott. Hamarosan kiderül, a portugál a továbbiakban szán-e még számára játékperceket.