Megvolt Mourinho első balhéja az AS Románál, kiállították egy barátságos meccsen

Fotó: Twitter/ AS Roma
not image

Hujber Dávid

2021. augusztus 8. - 08:18

Sokat nem kellett várnunk arra, hogy meglegyen az első balhé José Mourinho körül az AS Románál, ráadásul mindezt egy barátságos mérkőzésen sikerült összehozni.-

Az elmúlt évek nem éppen úgy alakultak Mourinho számára, mint azt szerette volna, vagy vártuk. Egykor a világ legjobb edzőjeként emlegetett szakember hiába kapta meg a Manchester United, majd a Tottenham kispadját, idő előtt kellett távoznia.

Rövid pihenőt követően visszatért Olaszországba, ahol szintén nagy sikereket ért el. A római farkasok adták meg a lehetőséget számára, hogy visszatérjen a helyes útra, és noha még el sem kezdődött a szezon, máris kiállítottak.

Pályafutása során nem ez volt az első alkalom, ugyanakkor most egy szimpla barátságos mérkőzésen küldték le a pályáról a Betis ellen. Azok, akik figyelemmel követték a meccset, nem unatkozhattak, összesen hét gólt láthattak.

Félidőben 2-1-re állt a Betis Rodri, Shomurodov és Fekir góljával. A második félidőben jött a henger, amire nem számíthattunk. Mancini ugyan kiegyenlített az 51. percben, Moreno 7 perccel később betalált, és megint a Betis vezetett.

Mbappé majdnem fele annyit keresne Madridban, mint Messi a PSG-nél

Ami ezután következett, maga volt a káosz: Pellegrini, Mancini és Karsdrop is piros lapot kapott. Az 59., a 65., és a 78. percben jöttek a kiállítások, ami miatt garantált volt, hogy a spanyolok növelni fogják az előnyüket.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra.