Kiderült, mikor érkezik a legújabb Motorola okostelefon

Illusztráció
not image

Kulcsár Péter

2021. augusztus 3. - 10:03

Nemrégiben dobta piacra a Motorola az Edge 20 modellszériát, a legújabb szivárogtatások révén pedig megtudhattuk, mikor esedékes az Edge S Pro értékesítése.

A GSM Arena portál szúrta ki a kínai Weibo közösségi oldalon az egyik Motorola-reklám címkéjében, hogy bizony az Edge S Pro verzió is hamarosan a boltok polcaira kerülhet, így a combosabb okostelefon érkezésére is számítani lehet.

A leírásban egy augusztus 5-i rajtról olvashatunk, amit valószínűleg egy nagyszabású online show keretében bonyolíthatnak le.

A Lenovo leányvállalataként működő Motorola az Edge S készülékeket idén januárban dobta piacra, azóta pedig rengeteg vásárló döntött a mobiltelefonok mellett, főként elérhető áruk miatt.

A Qualcomm Snapdragon 870 lapkakészletével felszerelt okostelefonok a globális piacon Moto G100 néven kaphatóak, és bár Kínában nagyobb népszerűségnek örvendenek, Európában is szép számmal fogyott belőlük.

Az Edge 20 Pro egy 108 megapixel felbontású főkamerát, valamint egy 8 megapixeles, 5-szörös zoommal ellátott telefotó szenzort kapott, így könnyen lehet, hogy az Edge S Pro is hasonló specifikációkkal büszkélkedhet majd – pontos választ erre csupán néhány nap múlva kapunk.