Végérvényesen kiszivárgott a Motorola Edge 20 modellszéria felhozatala

DealNTech
not image

Kulcsár Péter

2021. július 31. - 06:10

A hivatalos bejelentés előtt egy héttel felfedték a szivárogtatók a Motorola Edge szériához tartozó összes okostelefon dizájnját.

Összesen négy változatban lesz majd elérhető a Motorola Edge 20 felhozatala, mégpedig az Edge 20 Lite, az Edge 20, az Edge 20 Pro, valamint az Edge 20 Fusion kerülhet a boltok polcaira – írta a DealNTech magazin.

Az Edge 20 Fusionről egyelőre nem sokat tudni azon kívül, hogy érkezik, ezzel szemben a Pro modellről már rengeteg részletet megtudhattunk – lássuk hát, melyek is ezek!

Az Edge 20 Pro minden bizonnyal egy 108 megapixel felbontású főkamerát kaphat, amely mellé egy 16 megapixeles ultraszéles lencsét, illetve egy 8 megapixeles periszkóp telefotó szenzort szereltek 5-szörös zoommal.

Az Edge 20 ugyanezzel a kamerarendszerrel büszkélkedhet, azonban 16 megapixel helyett 8 megapixeles ultraszéles szenzort pakoltak a hátlapjára, a makrókamera pedig 2 megapixel felbontású lesz, ám akkumulátor tekintetében növeltek a kapacitáson, a mobiltelefon 5 000 mAh-val biztosíthatja a napokig tartó üzemidőt.

Fotó: DealNTech

A Motorola Edge 20 összes modelljét augusztus 5-én fedheti fel hivatalos keretek között a gyártó. Az alapmodell egyébként a Qualcomm Snapdragon 778G lapkakészletével érkezhet, míg az Edge 20 Pro szívében a Snapdragon 870 chip duruzsolhat.