Dollár
419,19 Ft
Euró
406,17 Ft
Font
455,17 Ft
Bitcoin
18,975 $

A monori vasútállomáson kiraboltak egy fiatalt, pár órán belül kattant a bilincs (videó)

Fotó: police.hu
not image

Takács Petra

2022. augusztus 8. - 05:45

A két férfi megfenyegette a 16 éves fiút, majd kirabolták, ám nem jutottak messzire a zsákmánnyal, mivel pár órán belül a rendőrök elfogták őket.

A police.hu beszámolója szerint Gombán töltötte a napját barátnőjével egy 16 éves budapesti fiú 2022. augusztus 3-án. Kora este a monori vasútállomásra ment, ahol a hazafelé induló vonatra várva, egyszer csak két ismeretlen férfi lépett oda hozzá.

Soron kívül Zelenszkij megerősítette: Ukrajna légvédelmi rakétákat kapott az Egyesült Államoktól

Záporoztatták felé kérdéseiket és felszólításaikat, fenyegették a tinédzsert, miközben értékeit követelték. A sértett félelmében odaadta támadóinak a nála lévő 2000 forintot és a mobiltelefonját, a két férfi azzal távozott a helyszínről.

A monori nyomozók a tudomásukra jutott információk birtokában indultak a két férfi nyomába, néhány órával később egyikük, a gombai D. Arnold kezén kattant a bilincs, F. Tiborért monori tartózkodási helyére mentek, lakásán előkerült a zsákmányolt okostelefon – lefoglalták. Előállításukat kihallgatásuk követte.

Egybehangzóan tagadták bűnösségüket, a 23 éves F. Tibor panasszal élt a gyanúsítás ellen. Tagadásukkal ellentétben a megalapozott gyanút számos bizonyíték támasztja alá.

A Monori Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya rablás bűntettének megalapozott gyanúja miatt D. Arnold ellen szabadlábon hagyása, míg F. Tibor ellen az azóta elrendelt letartóztatása mellett folytatja le a további eljárást.