Dollár
431,30 Ft
Euró
422,60 Ft
Font
481,14 Ft
Bitcoin
19,711 $

Money or Love: Demcsák Zsuzsa bikinis teste álomba illő (videó)

Fotó: Instagram/Demcsák Zsuzsa
not image

Hujber Dávid

2022. szeptember 3. - 16:27

Látható módon nagyon élvezi a környezetet Demcsák Zsuzsa, aki hónapokon át fogja forgatni a Money or Love című párkereső műsort.

Demcsák Zsuzsa kedveli a kihívásokat, az új dolgokat, stábbal dolgozni, kamerák előtt lenni. Ez egyúttal az élete, és nagyon jó benne, az egyik legjobbnak tartják, így nem meglepő, hogy a TV2 műsorvezetője lehet.

Soron kívül Gyanús fehér por miatt kiürítették az Európai Bizottság elnöki lakosztályát

Számos nagy műsort vezetett már, és még fog is, ehhez kétség sem férhet. Legutóbb a Farm VIP harmadik évadát forgatták, amit imádott, és nemcsak a környezet, valamint a versenyzők miatt, mivel egy rendkívül jó stáb dolgozott körülötte.

Ilyenkor az ember még boldogabb, és valóban úgy érezheti, álommunkája van. Ha már „álom”, akkor arról is tegyünk említést, hogy Zsuzsa milyen álomformába került az utóbb időben, pedig a koronavírussal igencsak meggyűlt a baja.

Zámbó Krisztián éveken át izzadt vért és dolgozott keményen az új autójáért

Voltak bizonyos utóhatások, amik nem segítették az edzéseit, de erős nőhöz híven túltette magát ezen, és egyre magasabb fokozatra kapcsolt. A végeredményt nem kell különösebben magyarázni, erősen önmagáért beszél.

Lapozó: 1 2

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.