Látványos összefoglaló videó az őrületes Monacói Nagydíj időmérő edzéséről

Fotó: Unsplash/Remy Hellequin
not image

Takács Petra

2022. május 29. - 09:58

Nem kellett panaszkodnunk a Monacói Nagydíj időmérő edzésének ideje alatt, volt mit látnunk, és a java csak most jön.

Charles Leclerc, a Ferrari monacói sztárja nemrég egészen kényelmes helyzetben érezhette magát a világbajnoki tabellán. Max Verstappen sorra dobta el a fontos pontokat, de tegyük hozzá, önhibáján kívül.

A Red Bull nem volt túl megbízható, ám az utóbbi hetekben akkorát fordult a kocka, hogy már a bajnoki címvédő áll az élen. Ettől független még súlyos árat fizethet azért, ami az idény elején történt, de ez a jövő zenéje.

Monacóba már Verstappen vezetésével érkezett meg a mezőny, ami könnyen lehet, hogy újra változni fog. Ennek egészen egyszerű az oka, mégpedig az, hogy Leclerc az első helyen végzett az időmérőn, addig a holland riválisa csak a negyedik időt autózta.

Leclerc neve mellett szól az is, hogy új szabályok ide vagy oda, az előzés szinte lehetetlen a hercegségben, bár eddig még egy Monacói Nagydíjat sem tudott befejezni. Ugyanakkor a teljes képet tekintve Verstappen talán jobban jár, ha nem kockáztat túl sokat, mert ezen a pályán még egy dobogós helyezés is sokat érhet.

Drámai mérkőzésen győzött a Real Madrid, Courtois mindent védett

A Forma-1 hivatalos szerkesztői közben elkészítették az időmérős összefoglaló videót, amiben mindben benne van. A videót erre a linkre kattintva érhetitek el, de hamarosan már a versenyre hangolhattok, ami hozhat pár meglepetést.