Dollár
393,56 Ft
Euró
408,13 Ft
Font
472,40 Ft
Bitcoin
16,846 $

Nini szerint mindig az ellentétét kell elhinni annak, amit Sebestyén Balázs mond

Fotó: RTL Magyarország
not image

Hujber Dávid

2022. október 21. - 19:51

A Celeb vagyok, ments ki innen! egyik legszebb és legvonzóbb versenyzője adott egy rövid interjút a dzsungeles beköltözése előtt az RTL Klubnak.

Nini szerint az emberek azt gondolják róla, hogy hisztis és nyámnyila, ugyanakkor szerinte ez nem így van. Ami pedig a letelepedést jelenti, Kolumbiát több mint valószínű, hogy kihagyná, inkább városi lánynak mondaná magát.

Soron kívül Az Európai Unió Bírósága megvédte a paksi bővítést

Némi gondolkozás után arra jutott, hogy legszívesebben Párizsban vagy Milánóban élne, ahol a divat igen komoly szerepet játszik. Ha pedig egy lakatlan szigeten találná magát, teljesen egyedül, az első dolga a napozás lenne.

A házimunka sem áll tőle távol, imád pakolni, tenni-venni, ezeket a dolgokat nagyon szívesen csinálja. Sőt, a dzsungelben is szívesen megcsinálja ezt, nem lesz gondja azzal, hogy pakolásszon, rendet rakjon.

Ha már nagyon éhezne, akkor a sült bogarat enne először, tehát a belsőségeket kihagyná. Egy olyan kérdést is feltettek neki, kiben bízna meg jobban, Sebestyén Balázsban vagy Vadon Janiban, amire Balázs volt a válasz.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2