Dollár
392,71 Ft
Euró
406,85 Ft
Font
471,67 Ft
Bitcoin
16,899 $

Molnár Nini elárulta, miért vitt óvszert Gergő gazdának a táborba

Fotó: RTL Magyarország

Takács Petra

2022. november 1. - 11:41

Molnár Nini meglepő ajándékot választott Gergő gazdának, amiről azt mondta, közösen használhatják fel.

Nini már nem tagja a Celeb vagyok, ments ki innen! 2022-es évadának, meglehetősen hamar búcsúzott. Valószínűleg ő is azt gondolta, tovább marad játékban, de a nézők másképpen döntöttek, és lehetséges, az sem segített a sorsán, hogy az édesanyjától a telefonban megkérdezte, vannak-e új követői az Instagramon.

Soron kívül Az Európai Unió Bírósága megvédte a paksi bővítést

Ez nem mindenkinek volt szimpatikus, a celebtársai is néztek egyet, amikor meghallották a kérdést. Curtis előre sejthette, hogy Nini nem lesz túl sokáig bent, és a szemeibe mondta, azzal emelkedik ki, hogy Gergő nyakán lóg.

Nem sokkal a távozása előtt kapott ajándékba az óvszert, amit ő maga kért. „Ez volt az egyetlen dolog, amit igazából közösen is használhatunk, anélkül hogy megszegnénk a szabályt.” – mondta Nini boldogan.

A táborban eleinte csak Vanda tudta, hogy mit vásárolt Nini Gergőnek, titokban akarta tartani. Gergő gazda szinte sokkot kapott, amikor előkerült az óvszer, ahogyan ő fogalmazott, köpni-nyelni nem tudott.

Curtisnek elege van Niniből, aki pun*inak nevezte a rappert (videó)

Sok minden átfutott az agyán, és ugyan bevállalósnak tartja magát, ez számára is meglepő volt. Eleinte nem tudta, hogy szívatja-e Nini, de nyitott a dologra, és majd este kiderül, hogy mi fog történni. „Nem tudom, mikor használtam utoljára, de kipróbálhassuk!”