Pislogni fogsz Molnár Nini formája láttán, több mint lenyűgöző (fotók)

Fotó: Instagram/Molnár Nini
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Molnár Nini olyan formában van, hogy arra nehéz szavakat találni, a férfiak nem kicsit vannak oda érte.

Molnár Nini olyan otthonosan mozog a divat világában, mint csak nagyon kevesen. Ez az élete, a munkája, a karrierje, a hobbija, a szenvedélye, mely rengeteget képes adni számára, és ez nem fog változni.

Soron kívül Három kontinensen rendezik meg a 2030-as világbajnokság meccseit

Láthatja mindenki, hogy Nini mennyire vonzó nő, milyen idomokkal rendelkezik, és számára a nyári forma nem jelenthet kérdést. Gelencsér Timi beszélt legutóbb arról, hogy nála nincs szó nyári formáról, mert minden évszakban igyekszik fitt maradni.

Nini esetében is ez lehet a helyzet, mert bármilyen hónapot is írjunk, mindig kiváló formát mutat. Emellett rendkívül stílusos is, és abszolúte hozzátesz a divat világához, miközben számtalan különleges eseményen jelenik meg.

Imád utazni, új dolgokat tanulni a divat világáról, és közben lenyűgöző ruhákat, kiegészítőket visel, kezdve az egyedi táskákkal. Nem ritka, amikor egy külföldi eseményen jelenik meg, ahol hamar felhívja magára a figyelmet a megjelenésével és a kisugárzásával.

Az alább látható fotók is erről árulkodnak, és közben megvan Niniben az a fajta luxus-elegancia, mely nem tanulható. Az Aston Martin, mint márka, ugyancsak nagyon jól illik a karakteréhez, a személyiségéhez.