Clouds
21 Budapest
Dollár
353,06 Ft
Euró
384,03 Ft
Font
434,46 Ft
Bitcoin
27,590 $

Molnár Nini dekoltázsa Egyiptomban is megvilágítja a teret

Fotó: Instsagram/Molnár Nini
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Látható módon Molnár Nini nagyon jól érzi magát Egyiptomban, ahol sok a látnivaló és a különleges élmény.

Molnár Nini mindig nagyon stílusos, és ha valaki, ő különösen odafigyel a megjelenésére. Ebben azért nincs akkora meglepetés, hiszen a divat az élete, a munkája és a karrierje, amit nagyon szeret, és folyamatosan tanulja.

Soron kívül Fontos üzenetet küldött a NAV az adózással kapcsolatban

Már azt is láthattuk, milyen kerek fenékformával rendelkezik a fiatal híresség, akinek nem lesz gondja a nyári formával. Sokakat lenyűgözött vele, de a rosszalló kommentek sem maradtak el a közösségi médiában.

Nini ehhez már hozzászokhatott, nagyon kevés olyan ismert emberrel találkozni a közösségi térben, akiket nem támadnak valamivel. Nehéz megérteni, hogy ez mire jó, és ByeAlex is épp ezt fejtegette Schobert Lara kapcsán.

Ez valószínűleg egy olyan kérdés marad, amire sosem lesz igazi válasz. Egyszerűen így működnek az emberek, egyesek pedig a frusztrációjukat vetítik ki azokra, akiket követnek, vagy csak irigykednek rájuk.

Nini egyiptomi útja is emlékezetes marad, igazán látványos ruhákat visel a helyszínen. A legutóbbi darab is különleges, ami igényesen és elegánsan emeli ki a Celeb vagyok, ments ki innen! korábbi versenyzőjének dekoltázsát.