Clouds
21 Budapest
Dollár
367,94 Ft
Euró
394,78 Ft
Font
442,47 Ft
Bitcoin
22,832 $

Molnár Guszti volt párja mélyebb gondolatokat osztott meg

Fotó: Instagram/Fazekas Vivien
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Fazekas Vivien mélyebb gondolatokat osztott meg a követőivel, már nem először, és valószínűleg lesz még pár hasonló bejegyzése a következő időszakban.

Sokan Molnár Gusztáv, a híres színész miatt ismerik Fazekas Vivient, aki sokáig kitartott a férje mellett. Guszti azonban nem tudott élni ezzel a lehetőséggel, nagyon mélyre került, noha a Nyerő Párosban még úgy tűnt, rendben vannak.

Soron kívül 3600 fölé emelkedett a törökországi földrengés halálos áldozatainak száma

Egy ideje külön élik az életüket, és Vivien kizárta azt a lehetőséget, hogy egy nap újra közösen folytassák. Új életet kezdett, és már abszolúte 2023-ra koncentrál, és igyekszik pozitívan gondolkodni a dolgokról.

„Talán egyszer majd el tudjuk fogadni, hogy csak hagyni kell az Életet, hogy tegye a dolgát, és nem azt hinni, hogy közbe tudunk avatkozni. Nem. Nem tudunk. Legalábbis a nagy dolgokba nincs beleszólásunk.” – osztotta meg gondolatsorát Vivien.

„Azok csak úgy jönnek. Nem kérdeznek, beállítanak, mert aminek meg kell történnie, az meg fog történni. Aminek el kell mennie, az bizony elmegy. Eltűnik, és nem jön vissza. Miért is jönne. Nincs rá szükséged. Hiheted, hogy de, viszont az Élet nem traktál feleslegesen – ha tudatos vagy.”

„Ha csapongsz, és képtelen vagy a szíved után menni, akkor persze mások lesznek a szabályok. Ha menne, ragaszkodsz hozzá tíz körömmel, görcsösen, és tönkreteszed az egészet. Talán te is érzed, de mennyire jó az, amikor elhiteted magaddal, hogy te szövöd a szálakat.”

„Pedig az igazság az, hogy a szálakba nem szólhatunk bele. Azok szövődnek maguktól. Azt hiszed, hogy de, közben meg vannak kötődések, amik túlmutatnak mindenféle egyszerűségen, mert különlegesen elszakíthatatlanok a maguk nemében.”

Még több bulvár: Minden idők talán legvonzóbb fotói jelentek meg Palvin Barbiról