Clouds
21 Budapest
Dollár
353,06 Ft
Euró
384,03 Ft
Font
434,46 Ft
Bitcoin
27,590 $

Új pénzkereseti lehetőség után néz Molnár Anikó, de vajon mi az?

Fotó: Instagram/Molnár Anikó
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Egyelőre csak keveset tudni erről a bizonyos munkáról, hamarosan azonban teljesen lehull a lepel, és megtudhatjuk, miről van szó.

A ValóVilág egykori sztárja még mindig nagyon jó formában van, sokakat lenyűgöz a megjelenésével. Azok sincsenek kevesen, akik folyamatosan udvarolnak neki, és szinte már szerelmet vallanak.

Soron kívül Fontos üzenetet küldött a NAV az adózással kapcsolatban

Anikó régóta keresi a nagy szerelmet, de nem találja, sajnálatos módon rendre csalódások érték. Nincs szerencséje a szerelem terén, ugyanakkor nem adja fel, és igenis hisz a szerelemben, a feltétel nélküli szeretetben.

Az elmúlt valamivel több mint egy évben lényegesen többet szerepel a médiában. Ismét felkapták a nevét, riportokat, interjúkat készítenek vele, így azok is megismerhetik, akik anno még meg sem születtek, amikor Anikó a ValóVilágban szerepelt.

Most pedig valami nagyobb dobásra készül, és a Bors a cikkében azt írja, nagy döntést hozott a híresség. Szó szerint egy egészen más oldalról mutatkozhat be, vagy legalábbis egész másképpen mutatja meg magát.

„Hamarosan új vizekre evezek.” – „ecsetelte a Borsnak az egykori Nagy Ő a terveit, amelyekről jelenleg még csak annyit árulhatunk el: bizony igencsak pikánsak!” – olvasható a cikkben. Szerdán a BorsOnline-on azonban lehull a nagy lepel, és megtudhatjuk, miről is van szó pontosan.