Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,702 $

Molnár Anikó tüzes szelfivel köszönt be péntek este

Fotó: Instagram/Molnár Anikó
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Molnár Anikótól egyáltalán nem áll távol a divat, szeret csinosan, szexin öltözködni, és még mindig nagyon sokan vannak oda érte.

A ValóVilág egykori sztárja hosszú ideje örvendhet országos ismertségnek, bár volt időszak, amikor keveset hallottunk róla. Az elmúlt 1-2 évben azonban heti szinten jelennek meg cikkek a nevével, fotózásokra jár, és így tovább.

Soron kívül A Vatikán szerint Ferenc pápa szombaton elhagyhatja a kórházat

Nem sok ValóVilág-szereplő mondhatja el magáról, hogy ennyi idő után is foglalkozik vele a sajtó. Nádai Anikó például nagy karriert csinált, aki ezen a héten tért vissza a Reggelibe, és elmondta, nagyon örült ennek.

Molnár Anikó sem unatkozik, aki továbbra is keresi az igazit, ám ebben a világban pláne nincs könnyű dolga. A lovagiasság szinte kihalt, nagyon kevés az olyan ideális férfi, aki valóban családot szeretne, és igazán mindent meg szeretne adni a párjának, többek között lelki szinten is.

A szerepek is felcserélődtek, de Anikó nem adja fel, aki nagy formában van, és rendre sok dicséretet kap. A furcsa üzenetek és fotók sem kerülik el, lassan könyvet írhatna ezekből az eltévedt emberekből.

Anikó nem adja fel, hisz abban, hogy egy nap valóban rátalálhat az a szerelem, akivel leélheti élete hátralévő részét. Addig is igyekszik jól érezni magát, és természetesen aktív a közösségi oldalán, ahol legutóbb egy szexi szelfivel köszönt be, amit erre a linkre kattintva nézhettek meg.