18+

A megtekinteni kívánt tartalom csak felnőtteknek ajánlott.

Elmúltál már 18 éves?

Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,702 $

Molnár Anikó pár nap alatt több mint 800 ezret keresett az erotikus fotóival

Fotó: Instagram/Molnár Anikó
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Molnár Anikó nagyon boldog lehet, mert pár nap leforgása alatt közel 1 millió forintot keresett az OnlyFans oldalán.

Vannak, akik napi szinten is keresnek ennyit, vagy sokkal többet, köszönhetően az erotikus tartalmaiknak. Egyre többen döntenek úgy, hogy erre az útra lépnek, köztük ismertebb emberek is, mint például Molnár Anikó.

Soron kívül Lezuhant egy férfi a Margit hídról, nem tudták megmenteni

A ValóVilág egykori szereplője Hajdú Péternek elárulta, hallott olyan nőről is, aki noha jóval idősebb nála, egy év alatt 80 millió forintot keresett. Úgy tűnik, nála is beindult a business, mert sorra jönnek a feliratkozók.

A Blikk azt írja, máris közel 168 fizető követője lett Anikónak. A követők a tartalmakért cserébe havi 15 dollárt, vagyis 5 ezer forintot fizetnek azért, hogy ilyen formában láthassák Anikó vonalait.

Noha a profilja még csak vasárnap éjjel aktiválódott, ezzel a követőszámmal máris legalább 840 ezer forintot keresett. „Valóban nagyon berobbant az egész. Jelenleg két informatikus dolgozik rajta folyamatosan, nem győzik a munkát. Nem tagadom, szép bevételnél járok, de ezekből még nekem ki kell fizetni őket, a fotóst, a ruhákat, illetve az OnlyFans is levesz belőle húsz százalékot” – árulta el a Blikk kérdésére Anikó.

Elmondása szerint 95%-ban pozitívak a visszajelzések, de olyanokat is találni, akik szeretnének eltölteni vele egy éjszakát. Nemcsak férfiak, hanem nők is akadnak, akik ilyen kéréssel fordulnak hozzá az oldalán.