Clouds
21 Budapest
Dollár
346,72 Ft
Euró
370,60 Ft
Font
431,40 Ft
Bitcoin
27,157 $

Molnár Anikó erotikus oldala bekerült a világ legeredményesebbjei közé

Fotó: Instagram/Molnár Anikó
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Molnár Anikó őszintén beszélt arról a vívódásról, hogy belevágjon-e az erotikus oldala indításába, ami egyelőre nagy siker.

Molnár Anikó regisztrált az OnlyFans-ra, és úgy tűnik, eddig minden nagyon jól működik, mert rövid időn belül nem kis összeget keresett vele. Nyilván a bevétel nem teljesen az övé, hiszen fizetnie kell azokat a szakembereket, akik segítenek neki.

Soron kívül Fradisták is beleálltak a Sevilla és a Roma-szurkolók közti verekedésbe

Ettől függetlenül valószínűleg minden eddiginél stabilabb és nagyobb anyagi forráshoz juthat, ha a követői kitartanak mellette, és közben újak is csatlakoznak. Természetesen itt nemcsak a magyar nyelvet beszélőkről van szó, így nemzetközi szinten is egyre ismertebbé válhat.

„Szinte órára pontosan ma egy hónapja, egy hirtelen jött ötlettől vezérelve belevágtam egy teljesen új dologba, melyről én magam sem tudtam, hogy s mint működik, menni fog-e, képes leszek-e minden nap foglalkozni vele a civil munkám mellett, hogy ki mit fog szólni hozzá, hogy hogy, reggelig sorolhatnám, mennyi kérdés kavargott a fejemben.” – árulta el a posztjában Anikó.

Anikó végül belevágott

„Azt mondtam magamban, hogy ha nem vágok bele, lehet, hogy később megbánom. De az is lehet, hogy azt bánom meg, ha belevágok. Sok dolgot megéltem már, talán mások töredékét sem tapasztalják meg egy élet alatt.”

„A bátorságom, a kíváncsiságom, a kitartásom, a hitem és az erőm vitt mindig előre. Amikor két csodálatos embert mellém sodort az élet, akkor döntöttem el, hogy „egy életem, egy halálom”, kezdjük, majd lesz valahogy.”

„Biztos? Kérdezték. Mondtam, igen, hajrá, csináljuk. Egy hónap telt el. Ez idő alatt egy csapat lettünk. Bekerült az oldalam a világ legeredményesebb oldalai közé. 47 évesen álmomban sem gondoltam volna, hogy ez lesz. Hogy nem fog érdekelni mások véleménye.”

„Mert a legfontosabbak mellettem vannak, tudják és értik a miérteket és hogy ez nem az, ami miatt lehajtott fejjel kellene járnom az utcán. És ez az, ami erőt ad a folytatáshoz. Azoknak, akik mellettem vannak, hálásan köszönöm, akik meg ellenem, azoknak is köszi, mert általuk erősödök, napról napra.”