Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,702 $

Mohamed Salah a PSG elnökével vacsorázott

TÉMÁK:
#Mohamed Salah #PSG
Liverpool, 2022. október 19. Kurt Zouma, a West Ham United (j) és Mohamed Salah, a Liverpool játékosa az angol labdarúgó-bajnokságban játszott Liverpool-West Ham United mérkõzésen Liverpoolban 2022. október 19-én. MTI/EPA/Peter Powell
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő

Ez ugyan még nem jelent semmit, az már annál inkább, hogy az egyiptomi egyre kevésbé találja a helyét Liverpoolban.

Hiába a tavalyi teljesítmény és a sikeres szezon, és hiába a szerződéshosszabbítás, úgy tűnik, Mohamed Salah formáját vesztette, a Liverpool pedig egyre reménytelenebbül vergődik a középmezőnyben.

Soron kívül A Vatikán szerint Ferenc pápa szombaton elhagyhatja a kórházat

Mané távozásával megszűnt az a tengely, ami a Liverpool stabilitását évekig biztosította, Klopp pedig hiába próbálta meg átalakítani a támadójátékot, nem igazán találja a megfelelő receptet – írja a caughtoffside.com.

Firmino szerződése a szezon végén lejár, Salah pedig hiába hosszabbított, könnyen lehet, hogy nem marad 2025-ig – és még ez lenne a legjobb a Liverpool számára, hiszen legalább nem ingyen távozna.

Mindenesetre a Liverpoolnak sürgősen megoldást kell találnia, mert a következő szezon még nehezebb lehet, Gakpo pedig egyedül nem fogja megoldani a problémákat.

Hogy Salah vacsorájának lesznek-e következményei, az legkorábban nyáron fog kiderülni, mindenesetre Nasser Al-Khelaifi nem véletlenül ült le vele egy asztalhoz, az szinte biztos.