Clouds
21 Budapest
Dollár
353,19 Ft
Euró
385,28 Ft
Font
431,84 Ft
Bitcoin
23,659 $

Modric fontos bejelentést tett a horvátok bronzérme után

Fotó: EPA/Noushad Thekkayil
Sport
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Nem sokkal azután, hogy a horvát válogatott legyőzte Marokkót a katari világbajnokság bronzmeccsén, Luka Modric fontos bejelentést tett.

A 37 éves kapitány az egyik legjobb játékosa volt a horvátoknak a katari világbajnokságon. Nehezen fog rajta az idő, még az sem kizárt, hogy képes lenne hasonló szinten játszani a soron következő legnagyobb kontinenstornán valamivel több, mint három év múlva.

Soron kívül Ennyivel tervezi emelni a tanárok bérét a kormány

Egyelőre nem áll készen arra, hogy szöge akassza a futballcipőjét, jól bírja a gyűrődést, és szereti a játékot. Nem sokkal azután, hogy Horvátország legyőzte Marokkót a bronzmeccsen Katarban, Modric megerősítette, marad a helyén.

Ez azt jelenti, hogy látni fogjuk még a válogatottban, de hogy meddig, azt még ő sem tudja. A Beln Sports kérdésére közölte, egyelőre nem tudja, hogy ott lesz-e a németországi Európa-bajnokságon.

„Lépésről lépésre kell haladnom. Élvezem a létet a válogatottban, nagyon boldog vagyok, még mindig úgy gondolom, hogy magas szinten tudok teljesíteni, és legalább a Nemzetek Ligáig folytatni akarom.”

„Utána több idő lesz arra, hogy az Európa-bajnokságon gondolkodjak, de most lépésről lépésre kell haladni, és folytatni legalább a Nemzetek Ligájáig, utána pedig majd meglátjuk.” – idézte a Real Madrid sztárját az Al Jazeera.

Zlatko Dalic, a horvát válogatott szövetségi kapitánya szerint Modric fantasztikus munkát végzett Katarban, akit nemcsak kapitánynak, hanem nagyfőnöknek is nevezett. „Fantasztikusan játszott ezen a tornán. 37 éves, de úgy játszott, mint egy 20-25 éves. Ő a mi vezetőnk, mindenki őt követi.”

„Néhányan azt gondolják, hogy ez a vége, de szerintem ő még sokáig lesz horvát válogatott. Ivica Olic, a horvátok segédedzője 100%-ig biztos abban, hogy Modric a csapatban marad, ha fitt lesz, így csak ez szólhat közbe.