Dollár
392,80 Ft
Euró
409,07 Ft
Font
474,93 Ft
Bitcoin
16,621 $

Mobiltelefon miatt löktek a halálba egy férfit New Yorkban

Fotó: unsplash

Bense Róbert

2022. október 19. - 19:46

Az áldozat véletlenül nekiütközött egy másik férfinak, akinek telefonja a sínek közé esett, ebből lett végül a tragikus lökdösődés.

A hétfő esti csúcsforgalomban egy 48 éves férfi véletlenül nekiment egy várakozónak a queensi állomáson, akinek a telefonja emiatt beesett a sínek közé. A másik férfi erre ráordított a későbbi áldozatra, hogy vegye fel a telefonját a sínek közül.

Soron kívül Faragó Tamás megrendülten nyilatkozott Csapó Gábor haláláról

Mivel ennek nem tett eleget, dulakodásba torkollott az eset, melynek végén a Heriberto Quintana néven azonosított áldozatot a sínekre lökték, az érkező metró pedig halálra gázolta – írta a New York Post.

Egyre több a hasonló eset

“Hangos vitát, veszekedést hallottam. Két spanyol fickó volt – idősebbek” – mondta az metró egyik takarítója. „Aztán sikolyokat hallottam, leszaladtam a peronra, az elgázolt férfi ekkor még élt” – tette hozzá.

A gyanúsítottat bár megpróbálták feltartóztatni, végül elmenekült. Az áldozat a kórházba szállítást követően életét vesztette. Ez már a kilencedik ilyen eset volt idén New Yorkban, ami 25 éve a legmagasabb szám.

“Szomorú, hogy ez az új normális” – mondta a takarító, akinek 15 éve ez a munkája. “A fél életemet itt dolgoztam le. Ha nem metrószörfös az áldozat, akkor verekedés történik, ha nem verekedés, akkor késelés vagy lövöldözés” – panaszkodott.

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.