Dollár
391,65 Ft
Euró
406,34 Ft
Font
470,86 Ft
Bitcoin
16,492 $

Íme az első mobiltelefon, ami kijelző alá szerelt szelfikamerával büszkélkedhet

Xiaomi
not image

Kulcsár Péter

2021. augusztus 14. - 06:18

A Xiaomi hét elején dobta piacra a legújabb Mix 4 okostelefonját, mellyel az a céljuk, hogy megreformálják a piacot.

Az egészen pazar, elegáns dizájnnal rendelkező Mix 4 CUP-val, vagyis panel alá helyezett kamerával lett ellátva, ezáltal ugyan korlátozva van a szelfik minősége, ám technológiai szempontból előremutató megoldásról beszélhetünk – írta a GSM Arena.

Soron kívül Rövidesen bemutatják a B-21 Raidert, a világ legfejlettebb harci repülőjét

A Xiaomi egyik ügyvezető igazgatója, William Lu elmondta, csakis azok válasszák az új készüléket, akik szeretnének haladni a korral, ám az igazi szelfiőrültek inkább a vállalat más okoseszközei mellett tegyék le a voksukat, mivel még nem tudják garantálni a legjobb minőséget.

Mivel valóban még egy kezdetleges technológiáról van szó, ezért ki kell forrnia, ám mégis jó látni, hogy a Xiaomi bevállalta, és ha minden a terveik szerint alakul, akkor e téren piacvezetőkké nőhetik ki magukat.

Kimondva-kimondatlanul is az lehet a kínai techóriás célja, hogy az alapjaiból felépítve hozza létre az eljárást, ezáltal fokozatosan fejlődhet a rendszer, így eljuthatnak a közeljövőben egy olyan pontra, amikor már őket lesznek kénytelenek másolni a konkurens vetélytársak.

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.