Clouds
21 Budapest
Dollár
357,21 Ft
Euró
388,42 Ft
Font
442,28 Ft
Bitcoin
23,023 $

Farm VIP 3: Mischinger Peti őszinte véleménye Szorcsik Vikiről

Fotó: TV2
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Mischinger Peti röviden, de annál tömörebben fogalmazott, amikor Szorcsik Vikire rakta a jelét, aki nála egyértelműen átléphetett egy határt.

Szorcsik Viki és Mischinger Peti között soha nem volt szoros a kapcsolat, hamar eldőlt, hogy nem lesznek barátok, de még csak haverok sem. A színésznőnek több társával is volt vitája, és pár nap után leültek vele beszélgetni, hogy ez így nem fog működni.

Soron kívül Még mindig a panelt a leggyorsabb eladni az ingatlanok közül

Végül egy félrehallásból a Farm VIP történetének legnagyobb vitája kerekedett, aminek Viki és Peti volt a főszereplője. Viki többször is elkáromkodta magát, nagyon dühössé vált, és újra kilátásba helyezte, hogy távozik a műsorból.

Ezúttal sem tette meg, és nem fogadta el Peti bocsánatkérését, aki tagadta, hogy megalázta volna a társát a női mivoltában. Viki márpedig ezt állította, és szerinte senki nem beszélt még vele így, majd jött a farmgyűlés.

Mindez épp kapóra jött a csapatnak, mert ha nem bukják el a termelési feladatot, vagy a két vitás versenyző közül valaki védetté válik, ez az egész akár tovább folytatódhatott volna. Végül nem meglepő módon Viki és Peti feszült egymásnak a párbajon, majd az egyik hírességnek távoznia kellett.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2