Clouds
21 Budapest
Dollár
345,49 Ft
Euró
370,56 Ft
Font
430,17 Ft
Bitcoin
27,276 $

Millió eurós ajánlatokkal csábítják Gerard Piqué új barátnőjét

Fotó: Instagram / Gerard Piqué
Style

Szabó Kata

Szerkesztő

Hatalmas összegeket fizetnének neki egy-egy szereplésért, ahol válaszolhatna az őt ért sérelmekre is.

Több spanyolországi tévécsatorna is elárasztotta ajánlatokkal Gerard Pique jelenlegi barátnőjét, Clara Chia Martit, hogy legyen a műsoruk vendége, és mesélje el, hogyan ismerkedett meg a Barcelona korábbi játékosával.

Soron kívül Kisiklott egy vonat Indiában, 179 embert szállítottak kórházba

Nem hivatalos információk szerint akkor érdeklődés övezi a témát Spanyolországban, hogy az egy-egy szereplésért ajánlott összegek már egymillió eurótól indulnak.

A producerek szerint ez lenne a megfelelő pillanat, amikor Marti visszavághatna és bosszút állhatna a kolumbiai énekesnőn, Shakirán, aki több új zenéjében is sértő utalásokat tett rá.

Az X Catalunya című lap úgy tudja, a tévécsatornák csábító ajánlatai ellenére a Piqué új párja a médiaszereplésre vonatkozó ajánlatok egyikét sem fogadta még el, mivel nem szeretne gondot okozni szerelmének.

A lap szerint Clara Chia Marti és Gerard Piqué is csak némi privát szférát is tiszteletet szeretne, hogy normálisan tudják élni az életüket.

Mindez pedig érthető is lenne, hiszen nemrég épp egy Shakira-rajongó étteremtulajdonos döntött úgy, hogy nem engedi be őket az étterembe, az efféle kellemetlenségekről pedig tényleg szívesen lemondana az ember.